Στο φαρμακείο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, δερμοκαλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, βρεφικών ειδών, ορθοπεδικών, διαγνωστικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη διάθεση εξυπηρέτησης και παροχής εξειδικευμένης και αντικειμενικής συμβουλής σε θέματα υγείας και ομορφιάς από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Μοναδικός σκοπός μας η άμεση εξυπηρέτηση και οι ασυναγώνιστες τιμές στα είδη υγείας και ομορφιάς!
 
Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα των συνεργαζόμενων εταιριών

POWERHEALTH

Εδώ και αιώνες, η φύση μας προσφέρει απλόχερα τις ευεργετικές ιδιότητές της. Γίνεται σύμμαχος και θεραπευτής συμβάλλοντας στη βελτίωση, αλλά και στη διατήρηση της καλής υγείας. Όραμά μας στην Power Health είναι να είμαστε κάθε μέρα δίπλα σας με ποιοτικές, ασφαλείς, αποτελεσματικές λύσεις υγείας, τόνωσης, ομορφιάς για να απολαμβάνετε την κάθε μέρα γεμάτοι ενέργεια και δύναμη. Και πάντα με προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς!

SOLGAR

Η παρουσία της Solgar στην Ελλάδα ξεκινάει το 1992 όταν η εταιρία ISOPLUS Α.Ε. ανέλαβε την επίσημη αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της Solgar στην Ελληνική αγορά. Η αφοσίωση στην επιστήμη της διατροφής και η δέσμευση της Solgar και της ISOPLUS για ασυμβίβαστη ποιότητα, κατέστησαν στην ελληνική αγορά το όνομα της Solgar συνώνυμο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

KORRES

Το 1996 γεννήθηκε η ΚΟΡΡΕΣ. Η φιλοσοφία πίσω από τη μάρκα απλή - χρήση φυσικών και /ή πιστοποιημένων οργανικών συστατικών της καλύτερης ποιότητας, προϊόντα φιλικά στην επιδερμίδα, αλλά και στο περιβάλλον, με κλινική αποτελεσματικότητα, προϊόντα τόσο προσιτά ώστε να επιτρέπουν την καθημερινή χρήση αλλά ταυτόχρονα άρτια αισθητικά ώστε να «μας εμπνέουν και να μας κάνουν να νιώθουμε χαρούμενοι».

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΣ Γ.ΛΥΚΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΙΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ